Issue Date | Data de defesa | Title | Author(s) | Orientador(es) | Coorientador(es): |
Jun-2005 | - | Adequação das boas práticas de fabricação em serviços de alimentação | Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho | - | - |
2007 | - | Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviço | Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho | - | - |
24-Apr-2020 | - | Brazilian community restaurants’ low-income food handlers : association between the nutritional status and the presence of non-communicable chronic diseases | Fideles, Ingrid C.; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Costa, Priscila R. F.; Souza, Jamacy Costa; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
Jan-2008 | - | Brazilian dieticians: professional and demographic profiles | Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida | - | - |
18-Jun-2020 | - | Breakfast characterization and consumption by low-income Brazilians : food identity and regional food | Sousa, Janice Ramos de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção | - | - |
Oct-2010 | - | Comparação entre as curvas de crescimento do Centers for Disease Control and Prevention e da Organização Mundial da Saúde para lactentes com idade de seis a 12 meses | Pires, Bianca Sant’Anna; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Coelho, Lucíola de Castro; Asakura, Leiko; Sachs, Anita; Abrão, Ana Cristina Freitas de Vilhena; Coca, Kelly Pereira | - | - |
Sep-2010 | - | Desenvolvimento e pré-teste de um questionário de frequência alimentar para graduandos | Carvalho, Fernanda Sanches; Laer, Nathalie Marie Van; Sachs, Anita; Salvo, Vera Lúcia Morais Antonio; Coelho, Lucíola de Castro; Santos, Gianni Mara Silva dos; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Asakura, Leiko | - | - |
Apr-2011 | - | Determinação do fator de correção das hortaliças folhosas comercializadas em Brasília | Lemos, Aline Guimarães; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida | - | - |
17-Oct-2018 | - | Epidemiological surveillance system on foodborne diseases in Brazil after 10-years of its implementation : completeness evaluation | Draeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
Apr-2005 | - | A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeições | Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho | - | - |
Feb-2017 | - | Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in Brazil | Godoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção | - | - |
May-2012 | - | Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000 | Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
Apr-2019 | - | Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance program | Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2019 | - | Nutritional quality of breakfast consumed by the low-income population in Brazil : a nationwide cross-sectional survey | Sousa, Janice Ramos de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
2014 | - | Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no Brasil | Godoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção | - | - |
2019 | - | The 80-year history of the professional associations of nutritionists in Brazil : A historical-documentary analysis | Vasconcelos, Francisco de Assis Guedes de; Bricarello, Liliana Paula; Costa, Nilce Maria da Silva Campos; Moraes, Bibiana Arantes; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida | - | - |
5-Apr-2019 | - | Unhygienic practices of health professionals in Brazilian public hospital restaurants : an alert to promote new policies and hygiene practices in the hospitals | Draeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Oliveira, Karin Eleonora Sávio de; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin | - | - |
Dec-2013 | - | Validation of a quantitative food frequency questionnaire developed to under graduate students | Komatsu, Tiemy Rosana; Oku, Simone Kimie; Gimeno, Suely Godoy Agostinho; Asakura, Leiko; Coelho, Lucíola de Castro; Silva, Clarissa Viana Demézio da; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Sachs, Anita | - | - |
2008 | 2008 | Valores e bem-estar dos nutricionistas brasileiros | Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida | Paz, Maria das Graças Torres da | - |
31-Jul-2020 | - | Wellbeing at work before and during the SARS-COV-2 Pandemic : a Brazilian nationwide study among dietitians | Matos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Rocha, Ada; Botelho, Raquel Braz Assunção | - | - |