Skip navigation

Browsing by Author Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 13 to 31 of 31 < previous 
Issue DateData de defesaTitleAuthor(s)Orientador(es)Coorientador(es):
Apr-2005-A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeiçõesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Feb-2017-Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in BrazilGodoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2020-Food safety conditions in home-kitchens : a cross-sectional study in the Federal District/BrazilFarias, Adenilma da Silva; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira--
May-2012-Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
25-Dec-2023-Foodborne diseases : a study before and during the COVID-19 pandemic in BrazilNepomuceno, Fernanda Vinhal; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Draeger, Cainara Lins; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da--
12-Sep-2023-Influence of occupational stress on the body mass index of hospital workers : a systematic reviewLira, Carlos Rodrigo Nascimento de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Coelho, Lorene Gonçalves; Silva, Karine Brito Beck da; Pitangueira, Jacqueline Costa Dias; Zandonadi, Renata Puppin; Costa, Priscila Ribas de Farias--
Apr-2019-Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance programBotelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2019-Nutritional quality of breakfast consumed by the low-income population in Brazil : a nationwide cross-sectional surveySousa, Janice Ramos de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2022-Occupational risk assessment in school food services : instruments’ construction and internal validationFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2014-Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no BrasilGodoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
14-Jan-2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
25-May-2021-Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemicZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Maynard, Dayanne da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
9-Jun-2022-A study on perception and exposure to occupational risks at public school food services in Bahia, BrazilFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Arraño Muñoz, Marcelo; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2019-The 80-year history of the professional associations of nutritionists in Brazil : A historical-documentary analysisVasconcelos, Francisco de Assis Guedes de; Bricarello, Liliana Paula; Costa, Nilce Maria da Silva Campos; Moraes, Bibiana Arantes; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
5-Apr-2019-Unhygienic practices of health professionals in Brazilian public hospital restaurants : an alert to promote new policies and hygiene practices in the hospitalsDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Oliveira, Karin Eleonora Sávio de; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
Dec-2013-Validation of a quantitative food frequency questionnaire developed to under graduate studentsKomatsu, Tiemy Rosana; Oku, Simone Kimie; Gimeno, Suely Godoy Agostinho; Asakura, Leiko; Coelho, Lucíola de Castro; Silva, Clarissa Viana Demézio da; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Sachs, Anita--
20082008Valores e bem-estar dos nutricionistas brasileirosAkutsu, Rita de Cássia Coelho de AlmeidaPaz, Maria das Graças Torres da-
31-Jul-2020-Wellbeing at work before and during the SARS-COV-2 Pandemic : a Brazilian nationwide study among dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Rocha, Ada; Botelho, Raquel Braz Assunção--