Skip navigation

Navegando por Autor Botelho, Raquel Braz Assunção

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 37 a 48 de 48 < Anterior 
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
2014-Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no BrasilGodoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
14-Jan-2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cassia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
Jul-2018-Rango Cards, a digital game designed to promote a healthy diet : a randomized study protocolChagas, Carolina Martins dos Santos; Silva, Tiago Barros Pontes e; Reffatti, Luiggi Monteiro; Botelho, Raquel Braz Assunção; Bertolin, Maria Natacha Toral--
2022-School feeding programs : what happens globally?Cupertino, Alessandra Fabrino; Ginani, Verônica Cortez; Cupertino, Ana Paula; Botelho, Raquel Braz Assunção--
25-Mai-2021-Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemicZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Maynard, Dayanne da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
9-Jun-2022-A study on perception and exposure to occupational risks at public school food services in Bahia, BrazilFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Arraño Muñoz, Marcelo; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2020-Sustainability indicators in restaurants : the development of a checklistMaynard, Dayanne da Costa; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
19-Ago-2015-The use of sorghum to produce gluten-free breads : A systematic reviewPineli, Lívia de Lacerda de Oliveira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Viviani Ruffo de; Figueiredo, Lúcio Flávio de Alencar--
31-Mai-2023-Translation of the satter’s division of responsibility in feeding questionnaire into Brazilian Portuguese : a cross-sectional studySousa, Rafaella Dusi de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Zandonadi, Renata Puppin--
5-Abr-2019-Unhygienic practices of health professionals in Brazilian public hospital restaurants : an alert to promote new policies and hygiene practices in the hospitalsDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Oliveira, Karin Eleonora Sávio de; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
31-Jul-2020-Wellbeing at work before and during the SARS-COV-2 Pandemic : a Brazilian nationwide study among dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Rocha, Ada; Botelho, Raquel Braz Assunção--