Skip navigation

Navegando por Autor Botelho, Raquel Braz Assunção

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 28 a 47 de 48 < Anterior   Próximo >
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
13-Mai-2020-Identifier of regional food presence (IRFP) : a new perspective to evaluate sustainable menusGinani, Verônica Cortez; Araújo, Wilma Maria Coelho; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Impact of gluten-free sorghum bread genotypes on glycemic and antioxidant responses in healthy adultsGallo, Lorenza Rodrigues dos Reis; Reis, Caio Eduardo Gonçalves; Mendonça, Márcio Antônio; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Botelho, Raquel Braz Assunção--
30-Jun-2020-Instrument to identify food neophobia in Brazilian children by their caregiversAlmeida, Priscila Claudino de; Rosane, Beatriz Philippi; Nakano, Eduardo Yoshio; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
18-Out-2023-Is there a convergence between the food classification adopted by food-based dietary guidelines and food science and technology?Monteiro, Jordanna Santos; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Abr-2019-Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance programBotelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2014-Nutritional adequacy of meals offered and consumed by soldiers of the Brazilian ArmyBotelho, Raquel Braz Assunção; Avena, Fernanda; Veras, Mariana; Zandonadi, Renata Puppin--
2019-Nutritional quality of breakfast consumed by the low-income population in Brazil : a nationwide cross-sectional surveySousa, Janice Ramos de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
Nov-2009-O Programa Nacional de Alimentação Escolar como promotor de hábitos alimentares regionaisChaves, Lorena Gonçalves; Mendes, Paula Nascente Rocha; Brito, Rafaela Ribeiro de; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2022-Occupational risk assessment in school food services : instruments’ construction and internal validationFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2014-Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no BrasilGodoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
14-Jan-2021-Quality of life prior and in the course of the COVID-19 pandemic : a nationwide cross-sectional study with Brazilian dietitiansMatos, Raquel Adjafre da Costa; Akutsu, Rita de Cassia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
Jul-2018-Rango Cards, a digital game designed to promote a healthy diet : a randomized study protocolChagas, Carolina Martins dos Santos; Silva, Tiago Barros Pontes e; Reffatti, Luiggi Monteiro; Botelho, Raquel Braz Assunção; Bertolin, Maria Natacha Toral--
2022-School feeding programs : what happens globally?Cupertino, Alessandra Fabrino; Ginani, Verônica Cortez; Cupertino, Ana Paula; Botelho, Raquel Braz Assunção--
25-Mai-2021-Self-service restaurants in SARS-CoV-2 pandemicZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Maynard, Dayanne da Costa; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
9-Jun-2022-A study on perception and exposure to occupational risks at public school food services in Bahia, BrazilFerreira, Jeane dos Santos; Araújo, Maria da Purificação Nazaré; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Arraño Muñoz, Marcelo; Ariza-Montes, Antonio; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
2020-Sustainability indicators in restaurants : the development of a checklistMaynard, Dayanne da Costa; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
19-Ago-2015-The use of sorghum to produce gluten-free breads : A systematic reviewPineli, Lívia de Lacerda de Oliveira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Viviani Ruffo de; Figueiredo, Lúcio Flávio de Alencar--
31-Mai-2023-Translation of the satter’s division of responsibility in feeding questionnaire into Brazilian Portuguese : a cross-sectional studySousa, Rafaella Dusi de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Zandonadi, Renata Puppin--
5-Abr-2019-Unhygienic practices of health professionals in Brazilian public hospital restaurants : an alert to promote new policies and hygiene practices in the hospitalsDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Oliveira, Karin Eleonora Sávio de; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--