Skip navigation

Navegando por Autor Zandonadi, Renata Puppin

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 60  Próximo >
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
Jul-2010-Aceitação e percepção dos estudantes de Gastronomia e Nutrição em relação aos alimentos funcionaisMelo, Graziele Resende da Costa; Teixeira, Ana Paula; Zandonadi, Renata Puppin--
2021-Amorphophallus konjac : a novel alternative flour on gluten-free breadLaignier, Fernanda; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Maldonade, Iriani Rodrigues; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Silva, Vera Sônia Nunes da; Mendonça, Marcio Antônio; Zandonadi, Renata Puppin; Raposo, António; Botelho, Raquel Braz Assunção--
27-Mai-2022-Are vegan alternatives to meat products healthy? : a study on nutrients and main ingredients of products commercialized in BrazilRomão, Bernardo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Vega-Muñoz, Alejandro; Ariza-Montes, Antonio; Zandonadi, Renata Puppin--
2007-Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviçoZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho--
24-Abr-2020-Brazilian community restaurants’ low-income food handlers : association between the nutritional status and the presence of non-communicable chronic diseasesFideles, Ingrid C.; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Costa, Priscila R. F.; Souza, Jamacy Costa; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
30-Mai-2022-Brazilian food handlers' years of work in the foodservice and excess weight : a nationwide cross-sectional studyFideles, Ingrid Cardoso; Akutsu, de Cassia Coelho de Almeida; Costa, Priscila Ribas De Farias; Souza, Jamacy Costa; Barroso, Rosemary da Rocha Fonseca; Botelho, Raquel Braz Assunção; Han, Heesup; Raposo, António; Montes, Antonio Ariza; Vega-Muñoz, Alejandro; Zandonadi, Renata Puppin--
2020-Brazilian vegetarian population — influence of type of diet, motivation and sociodemographic variables on quality of life measured by specific tool (VEGQOL)Hargreaves, Shila Minari; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin--
12-Mai-2020-Brazilian vegetarians diet quality markers and comparison with the general population : a nationwide cross-sectional studyHargreaves, Shila Minari; Araújo, Wilma Maria Coelho; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin--
18-Jun-2020-Breakfast characterization and consumption by low-income Brazilians : food identity and regional foodSousa, Janice Ramos de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--
16-Ago-2022-Can the Brazilian caffeine expectancy questionnaires differentiate the CYP1A2 and ADORA2A gene polymorphisms? : an exploratory study with Brazilian athletesMendes, Guilherme Falcão; Reis, Caio Eduardo Gonçalves; Nakano, Eduardo Yoshio; Spineli, Higor; Barreto, Gabriel; Noronha, Natália Yumi; Watanabe, Lígia Moriguchi; Nonino, Carla Barbosa; Araujo, Gustavo Gomes de; Saunders, Bryan; Zandonadi, Renata Puppin--
2020-Chemical composition and glycemic Index of gluten-free bread commercialized in BrazilRomão, Bernardo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Zandonadi, Renata Puppin--
Jul-2011-Conhecimento dos chefes de cozinha acerca da doença celíacaLaporte, Luciana; Zandonadi, Renata Puppin--
8-Mai-2023-Division of responsibility in child feeding and eating competence among Brazilian caregiversSouza, Rafaella Dusi de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Zandonadi, Renata Puppin--
2010-Doença celíaca, hábitos e práticas alimentares e qualidade de vidaAraújo, Halina Mayer Chaves; Araújo, Wilma Maria Coelho; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
2023-Dried apples replacing sugar in pound cakes : physicochemical composition and sensory analysisBeraldo, Igor Macedo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Lima, Bernardo Romão de; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Zandonadi, Renata Puppin--
26-Ago-2021-Eating competence among Brazilian adults : a comparison between before and during the COVID-19 pandemicQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Raposo, António; Zandonadi, Renata Puppin--
8-Jul-2022-Eating competence and aspects related to a gluten-free diet in Brazilian adults with gluten-related disordersOliveira, Pâmela Mayara de; Zandonadi, Renata Puppin; Cutrim, Amanda Moreira Veloso; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Saraiva, Ariana; Raposo, António--
21-Out-2020-Eating competence associated with food consumption and health outcomes among Brazilian adult populationQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Cançado, André Luiz Fernandes; Zandonadi, Renata Puppin--
2022-Eating competence, food consumption and health outcomes : an overviewQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Raposo, António; Han, Heesup; Nader, Martín; Ariza-Montes, Antonio; Zandonadi, Renata Puppin--
Jan-2010-Efeito dos diferentes tipos de processadores domésticos na produção de suco de frutas e seu impacto na curva glicêmicaCunha, Jeanne Gomes da Silveira da; Oliveira, Paula Silva Gonçalves de; Mendes, Thais Gonçalves; Ginani, Janini Selva; Zandonadi, Renata Puppin--