Skip navigation

Navegando por Autor Leandro, Eliana dos Santos

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 3 a 4 de 4 < Anterior 
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
2021-Isolation, identification, and screening of lactic acid bacteria with probiotic potential in silage of different species of forage plants, cocoa beans, and artisanal salamiLeandro, Eliana dos Santos; Ginani, Verônica Cortez; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Pereira, Odilon Gomes; Rose, Ester Cardoso Paes; Vale, Helson Mário Martins do; Pratesi, Riccardo; Hecht, Mariana Machado; Cavalcanti, Marilia Hermes; Tavares, Caroline Stéfany Oliveira--
2020-Ozonation of Brazil nuts : decomposition kinetics, control of Aspergillus flavus and the effect on color and on raw oil qualityOliveira, Juliana Martins de; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Blum, Luiz Eduardo Bassay; Ferreira, Wallas Felippe de Souza; Botelho, Silvia de Carvalho Campos; Racanicci, Aline Mondini Calil; Leandro, Eliana dos Santos; Mendonça, Marcio Antônio; Moscon, Eder Stolben; Bizerra, Lincoln Vicente Araújo dos Santos; Silva, Caroline Rosa da--