Skip navigation

Navegando por Autor Botelho, Raquel Braz Assunção

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 9 a 28 de 48 < Anterior   Próximo >
Data de publicaçãoData de defesaTítuloAutor(es)Orientador(es)Coorientador(es)
2020-Chemical composition and glycemic Index of gluten-free bread commercialized in BrazilRomão, Bernardo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Silva, Vera Sônia Nunes da; Pacheco, Maria Teresa Bertoldo; Zandonadi, Renata Puppin--
14-Jul-20102006Culinária regional : o nordeste e a alimentação saudávelBotelho, Raquel Braz AssunçãoAraújo, Wilma Maria Coelho-
Abr-2011-Determinação do fator de correção das hortaliças folhosas comercializadas em BrasíliaLemos, Aline Guimarães; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
8-Mai-2023-Division of responsibility in child feeding and eating competence among Brazilian caregiversSouza, Rafaella Dusi de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Zandonadi, Renata Puppin--
2023-Dried apples replacing sugar in pound cakes : physicochemical composition and sensory analysisBeraldo, Igor Macedo; Botelho, Raquel Braz Assunção; Lima, Bernardo Romão de; Alencar, Ernandes Rodrigues de; Zandonadi, Renata Puppin--
26-Ago-2021-Eating competence among Brazilian adults : a comparison between before and during the COVID-19 pandemicQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Raposo, António; Zandonadi, Renata Puppin--
8-Jul-2022-Eating competence and aspects related to a gluten-free diet in Brazilian adults with gluten-related disordersOliveira, Pâmela Mayara de; Zandonadi, Renata Puppin; Cutrim, Amanda Moreira Veloso; Nakano, Eduardo Yoshio; Queiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Botelho, Raquel Braz Assunção; Saraiva, Ariana; Raposo, António--
21-Out-2020-Eating competence associated with food consumption and health outcomes among Brazilian adult populationQueiroz, Fabiana Lopes Nalon de; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção; Ginani, Verônica Cortez; Cançado, André Luiz Fernandes; Zandonadi, Renata Puppin--
28-Fev-2020-Environmental, social and economic sustainability indicators applied to food services : a systematic reviewMaynard, Dayanne da Costa; Vidigal, Mayara Daré; Farage, Priscila; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
17-Out-2018-Epidemiological surveillance system on foodborne diseases in Brazil after 10-years of its implementation : completeness evaluationDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
Abr-2005-A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeiçõesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Fev-2017-Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in BrazilGodoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2022-Food neophobia among Brazilian children : prevalence and questionnaire score developmentAlmeida, Priscila Claudino de; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Han, Heesup; Araya-Castillo, Luis; Ariza-Montes, Antonio; Botelho, Raquel Braz Assunção--
6-Dez-2022-Food neophobia in children with autistic spectrum disorder (ASD) : a nationwide study in BrazilAlmeida, Priscila Claudino de; Zandonadi, Renata Puppin; Nakano, Eduardo Yoshio; Vasconcelos, Ivana Aragão Lira; Botelho, Raquel Braz Assunção--
2020-Food safety conditions in home-kitchens : a cross-sectional study in the Federal District/BrazilFarias, Adenilma da Silva; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira--
Mai-2012-Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
2022-Gluten-free sorghum pasta : composition and sensory evaluation with different sorghum hybridsOliveira, Lívia de Lacerda de; Orlandin, Lícia Camargo de; Aguiar, Lorena Andrade de; Queiroz, Valeria Aparecida Vieira; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Figueiredo, Lúcio Flávio de Alencar--
2021-Glycemic Index of gluten-free bread and their main ingredients : a systematic review and meta-analysisRomão, Bernardo; Falcomer, Ana Luísa; Palos, Gabriela; Cavalcante, Sandra; Botelho, Raquel Braz Assunção; Nakano, Eduardo Yoshio; Raposo, António; Shakeel, Faiyaz; Alshehri, Sultan; Mahdi, Wael A.; Zandonadi, Renata Puppin--
10-Ago-2022-How do consumers understand food processing? : a study on the Brazilian populationMonteiro, Jordanna Santos; Nakano, Eduardo Yoshio; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Araújo, Wilma Maria Coelho--
13-Mai-2020-Identifier of regional food presence (IRFP) : a new perspective to evaluate sustainable menusGinani, Verônica Cortez; Araújo, Wilma Maria Coelho; Zandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção--