Skip navigation

Browsing by Author Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateData de defesaTitleAuthor(s)Orientador(es)Coorientador(es):
Jun-2005-Adequação das boas práticas de fabricação em serviços de alimentaçãoAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
2007-Atitudes de risco do consumidor em restaurantes de auto-serviçoZandonadi, Renata Puppin; Botelho, Raquel Braz Assunção; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Jan-2008-Brazilian dieticians: professional and demographic profilesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
Oct-2010-Comparação entre as curvas de crescimento do Centers for Disease Control and Prevention e da Organização Mundial da Saúde para lactentes com idade de seis a 12 mesesPires, Bianca Sant’Anna; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Coelho, Lucíola de Castro; Asakura, Leiko; Sachs, Anita; Abrão, Ana Cristina Freitas de Vilhena; Coca, Kelly Pereira--
Sep-2010-Desenvolvimento e pré-teste de um questionário de frequência alimentar para graduandosCarvalho, Fernanda Sanches; Laer, Nathalie Marie Van; Sachs, Anita; Salvo, Vera Lúcia Morais Antonio; Coelho, Lucíola de Castro; Santos, Gianni Mara Silva dos; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Asakura, Leiko--
Apr-2011-Determinação do fator de correção das hortaliças folhosas comercializadas em BrasíliaLemos, Aline Guimarães; Botelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida--
Apr-2005-A ficha técnica de preparação como instrumento de qualidade na produção de refeiçõesAkutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Camargo, Erika Barbosa; Oliveira, Karin Eleonora Savio de; Araújo, Wilma Maria Coelho--
Feb-2017-Food insecurity and nutritional status of individuals in a socially vulnerable situation in BrazilGodoy, Kátia; Sávio, Karin Eleonora de Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
May-2012-Food service compliance with ISO 14001 and ISO 22000Santos, Laura Lyra; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
Apr-2019-Low-income population sugar (sucrose) intake : a cross-sectional study among adults assisted by a Brazilian food assistance programBotelho, Raquel Braz Assunção; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Zandonadi, Renata Puppin--
2014-Perfil e situação de insegurança alimentar dos usuários dos Restaurantes Populares no BrasilGodoy, Kátia Cruz; Sávio, Karin Eleonora Oliveira; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Gubert, Muriel Bauermann; Botelho, Raquel Braz Assunção--
5-Apr-2019-Unhygienic practices of health professionals in Brazilian public hospital restaurants : an alert to promote new policies and hygiene practices in the hospitalsDraeger, Cainara Lins; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Oliveira, Karin Eleonora Sávio de; Silva, Izabel Cristina Rodrigues da; Botelho, Raquel Braz Assunção; Zandonadi, Renata Puppin--
2013-Validation of a quantitative food frequency questionnaire developed to under graduate studentsKomatsu, Tiemy Rosana; Oku, Simone Kimie; Gimeno, Suely Godoy Agostinho; Asakura, Leiko; Coelho, Lucíola de Castro; Silva, Clarissa Viana Demézio da; Akutsu, Rita de Cássia Coelho de Almeida; Sachs, Anita--
20082008Valores e bem-estar dos nutricionistas brasileirosAkutsu, Rita de Cássia Coelho de AlmeidaPaz, Maria das Graças Torres da-